DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Vs Ogremon

Go down 
SzerzőÜzenet
Judy Sarnatrina
Szelídítő
Szelídítő
Judy Sarnatrina

Hozzászólások száma : 143

Vs Ogremon Empty
TémanyitásTárgy: Vs Ogremon   Vs Ogremon Icon_minitimeHétf. Dec. 26, 2011 2:38 am

Téma: Re: A zűrzavar hágói Today at 12:16
Sajnos nem tehettünk semmit egyelőre, rákényszerültünk arra, hogy rabszolgaként törjük csákánnyal a kavicsokat, amik Digi-Chromazoidokat rejtenek magukba. Dem állta a sarat, mert erős, én viszont alig bírtam egy kókuszdiónyi nagyságú követ összetörni, ennek keretében korbácsot kaptam. Hála istennek DemiVeemon csendben maradt és figyelte az eseményeket a DigiVice-ból, amit szerencsére nem vettek el és észre se vették, hogy van nálam egyáltalán ilyesmi.
A rabszolgák dolgoztak, ahogy bírtak szünet nélkül.
Már fogalmam nincs, hogy mióta tengődünk itt, de már muszáj volt kitalálni valamit, hogy szabaduljunk ki. Fogalmam nincs, hogy jutott ki innen Pierre, de biztos segítséggel. Nekünk viszont semmink nincs amivel segítséget kérnénk. Végül az egyik disznóképű digimon megálljt röfögött.
- Jön a főnök! Addig pihenhettek, aztán meló tovább, röff-röff!
Szó szerint ledobtam a csákányt, majd magamat, Dem pedig mellettem támaszkodott le a falhoz.
- Azt hiszem, maga a nagyúr jön ellenőrizni a munkát. - mondta Dem.
- Nagyszerű. - morogtam. - Amíg nem abajgat, addig nem problémázok.
A nagyúr ekkor érkezett szárnyán repülve. Egy SkullSatamon volt, akit persze három testőrként funkcionáló tagbaszakadt Ogremon kísért, akik néha-néha unalmukban forgatták a szemgolyóikat és méricskélték bunkósbotjaikat.
- Nagyszerű! - hörögte SkullSatamon. - Jól halad a munka, és elég rabszolgánk van! Ha elég nyersanyagot szerzünk, fel tudjuk építeni pusztítófegyvereinket és fel tudjuk páncélozni a féregjeinket.
- Rabszolgákból azért elég vesztességeink vannak. - számolt be a disznóképűek vezetője. - Páran már belehaltak a munkájukba, és egy részének sikerült megszöknie, mint annak az ostoba agyonvert embernek és Lopmonjának. Tuti biztos, hogy ha továbbmaradtak volna, a mai napot nem érték volna meg. Viszont sokkal szívósabb párocskát találtunk! - Itt rám és Demre mutatott.
SkullSatamon alaposan végigmért engem, majd aztán végig engem kezdett bámulni,, mint akinek mindjárt kiesik a szeme.
- Nahát! Milyen szép Lady!!!
- Mi van??? - döbbentem le.
- Mi van??? - esett le Dem szája.
- Mi van??? - röfögték elképedve a disznóképűek.
- Mi van??? - csámcsogták 5 perc múlva beleszámítva a nagy fáziskésést az Ogremonok.
- Mit képzeltek, hogy van merszetek egy szép virágszálat agyondolgoztatni??? - korholta a bandát SkullSatamon. - Sokszor mondtam, hogy a célok és a hatalom fontos, de a szépet nem bántjuk!!! Nézzetek rá, koszos lett szegény szép Lady... most azonnal magammal viszem a kastélyomba, ahol az én kényeztetéseimet fogja élvezni!
- Na álljon le a menet! - állítottam le a nagyurat. - Ha nem látod, én egy ember vagyok...
- Ugyan, egy kis faji különbség még nem a világ!
- Nem szeretem a hozzád hasonlókat...
- Én meg szeretem a szép emberlányokat!
- És nem akarok világuralmat.
- Ha a Digivilág ura leszek, mindent megadhatok neked!
- És ronda vagy!
- Te meg szép!
- Ha választani kell, inkább töröm tovább a kavicsokat! - mondtam határozottan.
- Ugyan már, egy ilyen szépségnek nem dolgoznia kell itt! Kényelmet adok neked, kényeztetni foglak, te leszel az emberi udvarhölgyem, és akár egy év múlva te lehetsz az én kis úrnőm!
Dem igencsak mérges volt, és amikor SkullSatamon már a házassággal piszkált engem, egyszerűen felháborodott.
- Hé, nagyfiú! Nem látod, hogy Judy nem akar hozzád jönni? Úgyhogy hagyd őt békén, vagy különben azt is megbánod, hogy észrevetted az én embertársamat.
- Nézzenek oda, megszólalt az alakváltó gépféreg. Csak nem vagy féltékeny?
- Féltékeny a rák! Azért vagyok Judy mellett, hogy megvédjem, főleg egy olyan ronda Rémálomkatonától, mint te.
- Ronda? Ogremonok, megölni!
A négy bamba Ogremon meglengették méricskélt bunkósbotjaikat (amik igazából szögekkel kivert csont), és Dem felé csoszogtak, hogy leüssék.
- Vigyázz, Dem! - kiáltottam.
A bunkósbotok lecsaptak, Dem viszont félregurult előlük. Csak elkerülni tudta őket, mert amíg le volt bilincselve, nem nagyon tudta használni a képességeit. Csak a lábát, amíg a földön gurult.
Az egyik Ogremon lecsapott, a bunkósbotját visszatartotta a lábával, majd egy lökéssel a másik kettő Ogremon felé taszította. A negyedik eszelősen csapkodott feléje, közben üvöltött, mint egy veszett állat.
A robotdigimon alig bírta kikerülni a csapkodásait, és már kapott is tőle alaposan. Csakis akkor van esélye a győzelemre, ha lekerül róla a bilincs, amit hiába próbált leszedni, megcsapta árammal. Az Ogremon ismét lecsapott, Dem előre tartotta a kezét...
RECCS!
A bilincs a bunkósbot csapására darabokra esett és szikrázó darabokban lehullott.
- Szabadulásálló, de nem ütésálló. - jegyezte meg egy vigyorral Dem az Ogremonok felé és megtördelte a kezeit és a nyakát. Amazok mind a négyen nem értették azt a gonosz vigyort.
- Mire vártok még, öljétek meg! - adta ki az utasítást SkullSatamon.
Az Ogremonok kis gondolkozás után (jéééééé, van agyuk?) Pummel Whack-el tüzeltek sötét energiákat. Dem lézerágyúval kilőtte őket, majd bevetette magát közéjük. Így alakult ki egy közelbunyó közte és az Ogremonok közt. Bár ezek bajnoki szinten erősebbek, nagyobbak és gonoszak voltak, Dem a gyengéjüket használta ki: az Ogremonok mérhetetlen butasága és lassúsága előnyt is jelentett neki. És az is, hogy mivel az alagút elég keskeny volt, egymás után két Ogremonnal küzdött meg.
Az első páros Bone Cudgellel turbózva bunkósbotjukat támadtak. Dem egy-két pofont szerzett tőlük, ám többször sikerült elkerülnie ezeket addig, amíg itt volt a lehetőség a megtervelt lecsapásra. Közéjük állt, a két rondaság egyszerre lendítették meg bunkósbotjukat. Dem az utolsó pillanatban felugrott, és a két lendülő bottal az Ogremonok egymást csapták fejen. Az ütés olyan erős volt, hogy mindkettő azonnal kifeküdt.
A második páros bevadulva támadott, így az első taktikát lehetetlen volt bevetni, viszont elég lassúak voltak ahhoz, hogy Dem kitérőket tegyen a támadásaik elől.
Az egyik Ogremon Strong Maulozott és vadul támadott, a robotdigimon eltért előle, így a támadás a társát érte. Az pedig olyan dühös lett, hogy lecsapta. Aztán amaz is behúzott a másiknak.
Mindketten egymás ellen fordultak és összeverekedtek.
Dem épp ezt akarta elérni. Megvárta, amíg utolsó szuszig szétverik egymást az Ogremonok, aztán feléjük ugrott.
- Acélököl!
Így mindkét tenyerével az egymás ellenfordult kőbuta lény tarkóját célozta, és összecsapta a fejüket elég erősen, hogy amazok is csatlakoztak a másik két kidőlt társukhoz számolni a csillagokat.
- Acélököl! - kiáltotta újra, de ezúttal az én és a többi rabszolga bilincsét zúzta szét vele. Hogy aztán bevégezze dolgát, elkezdte lézerágyúval tüzelni a falakat.
- Neeeeee!!! - ordította SkullSatamon. - Beomlasztod az alagutat!
- Épp ez a célom! - kiáltotta Dem, majd megragadta a kezem. - GYerünk, menjünk ki innen gyorsan! Minden rabszolga utánam!
Rohanni kezdtünk kifelé, és a felszabadított rabszolgák is követtek minket. a disznóképűek persze jöttek utánunk, de ők nem jártak szerencsével, mert annyira lemaradtak, hogy lassan a beomló barlang elborította őket.

Demilimon/Demolatron: 340 + 30 = 370 DP
Vissza az elejére Go down

Vs Ogremon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Alternatív küzdelmek :: Játékos vs. Vad Digimon-
Ugrás: