Pierret hirtelen Demi berúgta a viharba, így nem tudtunk megküzdeni.
Ekkor néhány Gazimon és Flymon társaságában megjelent egy
BlackWargreymon-x! Nagyon megijedtem tőle, hisz szörnyen erősnek tűnt,
valamint Azure szavaiból ezt vettem ki. Muszáj volt valahogyan
segítenünk Azurenak és Flaremonnak, ígyhát odasiettünk volna
Turuiemonnal , csakhogy a Gazimonok elállták az utunkat.
-Turuiemon, azthiszem velük fogunk megküzdeni. Készen állsz?
-Még szép!-a Gazimonok csoportosan lendültek támadásba Turuiemon ellen, miközben az Elektromos Kábító Robbanással támadtak.
-Turuiemon, pörögve használd a Ninja Öklöt és úgy próbáld távol tartani magad!-a társam bólintott, majd kiengedte a két pengéjét, és pörögni kezdett. A Gazimonok csapatostul estek hátra. A terv bejött. Turuiemon elmosolyodott, tetszett neki, hogy fölényben van. Az ellenfeleink nem adták fel egykönnyen és máris támadtak a Veremcsapdával. Pár pillanat múlva a harcterünk tele volt vermekkel, amire figyelnünk kellett, hogy Turuiemon ne essen bele, mert az hátrányt jelent számára.
-Aljas húzás volt ez tőletek!-förmedt rájuk Turuiemon. Ám az ellenfeleink oda sem figyeltek, csak támadtak tovább. Lementek a vermekbe, és onnan lőtték ki az Elektromos Kábító Robbanást. Sajnos a társam akármerre próbálta elkerülni a sugarakat, vagy egy másik találta el, vagy pedig egy verembe esett bele. Ettől kezdett fáradni, úgyhogy tennem kellett valamit. Ekkor észrevettem az egyik előttem lévő veremben az egyik Gazimon hátán egy fekete, gusztustalan valamit. Úgy nézett ki, mint egy fekete parazita. Valószínűleg ez irányítja őket, tehát ezt kell leszedni róluk.
-Turuiemon, a Gazimonok hátán van valami fekete parazita! Próbáld ezeket levenni, és akkor valószínűleg lenyugodnak!
-Rendben!-helyeselt a társam, majd megpróbált odaférkőzni a Gazimonok mögé, ám azok mindig eltalálták.
-Kell valami erősítés.-suttogtam magam elé. Elővettem a maradék 3 kártyámat, majd kivettem egy Szent Gömböt. Áthúztam a kártyát a D-arkon. Abban a pillanatban a digimonom körül felvonódott a gömb, és így már odatudott menni az egyik Gazimon mögé. Letépte a parazitát, majd egy másikhoz ment.
-Ügyes vagy, csak így tovább!-biztattam. Már csak 5 Gazimon volt a parazita hatása alatt, de mielőtt Turuiemon elérte volna őket, a Szent Gömb feloszlott.
-A francba!-fejeztem ki ellentmondásomat a hatás idejére vonatkozóan. A Gazimonok kihasználták az alkalmat, és támadásba lendültek.
-Na azt már nem! Turuiemon, támadj a pörgő Ninja Ököllel! Aztán egyesével üsd ki őket a Páncélkesztyű Karommal!-az ötlet bejött. Miután a pörgő támadás elrepítette a Gazimonokat, addig Turuiemon szétkaszabolta a parazitákat a Páncélkesztyű Karommal. A Gazimonok mind magukhoz tértek, és nem győztek bocsánatot kérni.
-Ugyan, semmi gond.-vakartam meg a tarkóm.
Turuiemon: 650 DP+20 DP=670 DP