Lilly Lake Szelídítő
Hozzászólások száma : 101 Join date : 2011. Dec. 05. Age : 33
| Tárgy: Vs Dalphie Pént. Dec. 23, 2011 9:14 am | |
| Rémülten láttam, hogy a DO-sok erősítést hoztak, de én meg nem tudok segíteni nekik, mert túl erősek Pao-nak. Ám láttam, hogy egy vörös hajú csaj, meg a a fura módon éjfekete Digimon-ja hátulról akarták megtámadni a csapatot! - Jaj ne! Sav Buborék! - szokásosan egy sorozatot adott a vírus Digimonnak, aki Pao-ra morgott. A vörös hajú lány meg eléggé nagyképűen szólt rám: - Hogy merted féreg?! Most meglakolsz! - Ki vagy te, hogy hátulról támadsz?! - Kérdeztem tőle. A lány pökhendi módon válaszolt: - Dalphie, a Digimon Gyűjtő! És ha nem állsz az utamba, akkor beszedem a 3 taknyosnak a Digimonjait! - Azt nem hagyjuk! - válaszolt Pao, akire a lány csak röhögött. - Simán ki leszel nyírva plüss kutya! Gazimon, intézd el! - Örömmel! - Vigyorgott a Digimon. Mielőtt támadt, előszedte a Digivice-t, ami kiírta az adatait: - Gazimon, Emlős Digimon. Rookie forma, Vírus Beállítottságú. A Rémálom Katonák és az Ismeretlen családban tartozik. - De észrevettem, hogy míg a Digivice által mutatott kép szerint kékesszürke, ez olyan fekete volt, mint a sötét éjszaka. - Verem! - Kiáltotta a vírus Digimon, majd elbújt a föld alá. - Pao, figyel jól! - mondtam neki. Pao nagyon figyelt, aztán hirtelen elugrott a helyéről, amit jól tett, mert Gazimon egy gödröt csinált alája! - Verem! - újból ezt a taktikát használta az Emlős Digimon. Paomon azonban folyton elugrált előle. Dalphie-nek hirtelen elege lett: - Gazimon, vissza, majd Demidevimon elintézi! - Kettő Digimon egy embernél?! hogy lehet ez?! Gazimon visszavonult Dalphie helyére, aki azt kiáltotta, hogy "Demidevimon, Reload!", majd egy másfajta Digimon jelent meg. Róla ezt írta a Digivice-om: - Demidevimon, Kis Démon vagy Gonosz Digimon. Rookie forma, Vírus Beállítottságú. A Rémálom Katonák és a Sötétség Zóna családban tartozik. - Demi Dárták! - a Ellenség sötét dárdákat lőtt Pao felé, aki egy Sav Buborék sorozattal eltérítette őket, majd Demidevimon szemébe lőtt. - ÁÁÁÁÁ, a szemem!!! - kiáltotta a Gonosz Digimon. - Tsumo! - Másik technikájával támadt. - Gazimon, segíts neki! - Kiáltotta Dalphie. Ezt nem hiszem el! 2-t küld ki egyre! Mialatt Dalphie csak kacagott ránk, Gazimon és Demidevimon közösen rohamozták meg Pao-t! Míg Gazimon egy Paralízis Lehelettel támadt, Demidevimon egy Demi Dárdákkal támadt. - PAO, VIGYÁZZ! - Kiáltottam neki rémülten. Pao azonban tudta a dolgot. a két Digimon között állt éppen, így elugrott, és a két támadást egymásnak adták a Vírus Digimonok. Gazimon szédelgett a méregtől, DemiDevimon paralízisbe került. - Sav Buborék! - Pao megadta nekik a kegyelem döfést ezzel, így mindkét Digimon kidőlt. A lány kiakadt rajta. - NE, NE!! Hogy győzhetett le egy lúzer, meg a plüsse?!
A hozzászólást Lilly Lake összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 22, 2012 2:17 am-kor. | |
|
Azure Crawler Yggdrasil
Hozzászólások száma : 540 Join date : 2011. Jun. 25. Age : 29
| Tárgy: Re: Vs Dalphie Pént. Dec. 23, 2011 9:19 pm | |
| | |
|