DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

vs. Flymon

Go down 
SzerzőÜzenet
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

Hozzászólások száma : 102

vs. Flymon Empty
TémanyitásTárgy: vs. Flymon   vs. Flymon Icon_minitimePént. Dec. 23, 2011 8:33 am

Amint megláttuk GeoGreymonnal, hogy Steve felé két Flymon tart, nem nagyon filóztunk azon, hogy merre kell mennünk BlackGreymon legyőzése után. Valahogy elkerültük a közben kialakuló Digivihart, ami beszippantott egy másik sráct, és Judy-t is magával rántotta. Ez a helyzet kezd egyre durvább lenni, és sajnos túl erőben van most a DO, de ettől még nem jelenti azt, hogy vesztünk.
- Mega tűz! - GeoGreymon egy halálos fullánk támadást térített el, ami épp Steve felé száguldott, aki a másik Flymonnal volt elfoglalva.
- Jöttünk, hogy segítsünk, kettő kettő ellen, így fair. - válaszra már nem volt idő, mert Flymon megindult felénk, és a csáprágóival próbált nekünk támadni. GeoGreymon kitért és egy elegáns farok csapással a földhöz vágta. Flymon összeszedte magát, majd újra felröppent.
- Méregpor! - ez nem hangzott jól. GeoGreymon is ezen a véleményen volt. Neki lendült és egy elegáns ugrással bevetette magát a tóba, ahol hiába volt Flymon méregpor támadása, a víz ellen, és a víz alatt hatástalan volt. GeoGreymon sokáig nem jött fel, és kezdtem azt hinni, hogy a súlya miatt nem tud feljönni, de nem sokára egy hatalmas tűzlabda tört ki a vízből és oldalba találta Flymont. Ezután GeoGreymon is feltört és kiugrott a partra.
- Azt hittem lent maradsz. - mondtam, mire rám nézett és mintha elmosolyodott volna.
- Nem adom olyan könnyen a bőröm. - és kacsintott a mondata végén, majd visszatért a harchoz.
- Méreg tüske! - Flymon nem kímélt minket, de GeoGreymon egy mega tűzzel szét égette a tüskét. A baj ott kezdődött, hogy mögötte már jött a másik, amit csak nagyon nehezen sikerült elkerülnie a partneemnek.
- Találj ki valamit, mert ez nagyon nem lesz így jó. - GeoGreymon mintha alig hallotta volna, már száguldott is Flymon felé, de nem megtámadni akarta, hanem kikerülni a látómezejéből. Alá futott, így Flymon kevésbé látta.
- Mega lobbanás! - GeoGreymon támadása a hasán találta el Flymont, aki megzavarodott a hirtelen támadástól, és le is zuhant GeoGreymon mellé. Ekkor a hatalmas dinoszaurusz digimon megfordult a tengelye körül, majd a farkával beletaszította Flymont a vízbe. A bogár digimon hatalmasat csobbant.
- Most repkedj, te undorító...izé! - mondta GeoGreymon. Flymon hamar visszatért a partra, de a szárnyai eláztak, így nem tudott velük repülni, csak elég bénán csapkodott velük hátha.
- Ez szép volt GeoGreymon! - mondtam, majd tovább figyeltem az eseményeket. GeoGreymon egy újabb mega tűzzel támadt Flymon-ra, aki kacsázni kezdett a vizen, majd a negyedik fa állította meg, miután hármat már kidöntött. GeoGreymon oda sietett és egy szarv impulzussal felöklelte Flymont, aki így repült, bár nem magától, hanem egyk is segítséggel.
- Szarv impulzus! - nem is tudtam, hogy GeoGreymon ezt meg tudja csinálni függölegesen is. Felugrott a levegőbe Flymon után, majd eltalálta és végül egy farok csapással ismét visszaküldte a vízbe. Ő maga a víz mellett landolt, és két mélyebb lábnyomot hagyott maga után. Flymon most tovább maradt a víz alatt, majd egy méregtüske törte át a víz színét. GeoGreymon épphogy csak el tudta kerülni. Nemsokára Flymon is kiugrott a vízből.
- Azt hitted ennyivel legyőzöl? Bolond vagy! - Flymon megindult, és most a halálos tüskéket nem kilőtte, hanem közvetlen akarta GeoGreymon-ba döfni. A dinoszaurusz digimon pedig nem volt rest, megragadta Flymon potrohát és a feje fölött átdobva a földbe építette. Egy hanyag farok csapás és Flymon már nem igen tudott felkelni. GeoGreymon odament, hogy jobban megvizsgálja, majd elcsodálkozott.
- Kev, gyere ide, van itt valami amit látnod kéne. - odasiettem. Amit láttam az fura volt. sose találkoztam még ilyennel, mintha valami parazita lenne.
- Ez valami élősködő lehet? - kérdeztem partneremtől, de ő sem találkozott még ilyennel. Odanyúlt, majd letépte Flymon-ról, feldobta és elégette a parazitát.
- Vége. Mi van a többiekkel? - kérdezte GeoGreymon.

//GeoGreymon: +40DP//
Vissza az elejére Go down

vs. Flymon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Alternatív küzdelmek :: Játékos vs. Vad Digimon-
Ugrás: