DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

vs. DO tag

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

Hozzászólások száma : 102

vs. DO tag Empty
TémanyitásTárgy: vs. DO tag   vs. DO tag Icon_minitimeCsüt. Dec. 22, 2011 11:55 am

GeoGreymon tűzlabdája elszáguldott mindenki mellett, majd mielőtt eltalálta volna bármelyik Digimont is, valami eltérítette a pályájáról. Ahogy jobban fókuszáltam, láttam, hogy ami elütötte a tűz labdát, az nem más, mint az előzőleg a parkból elmenekült szelidítő és BlackGreymon.
- Na végre, rátok vártunk. - mondta GeoGreymon, majd meg is indult BlackGreymon felé, én pedig követtem, ahogy tudtam.
- Szarv impulzus! - BlackGreymon elkapta GeoGreymon szarvát, amitől egy kicsit megsüllyedt a talajban.
- Ne hagyd magad, GeoGreymon!
- Csak ennyit tudsz? - BlackGreymon megpróbálta átfordítani, ahogy nemrég GeoGreymon tette vele a parkban, de ez nem sikerült. GeoGreymon megragadta BlackGreymon karját és szétfeszítette, hogy kiszabadítsa a szarvát, majd a farkával csapott BlackGreymon-ra lendületből, amire a gonosz Digimon elterült a földön. BlackGreymon rögtön felpattant, majd egy jobb horoggal akart GeoGreymon-ra támadni, de az elkapta a felé száguldó öklöt. Ezt kihasználva BlackGreymon támadásba lendült.
- Szürke fog! - BlackGreymon szája nagyra nyílt és épp arra készült, hogy megharapja GegoGreymont, de még időben elhúzta a kezét, majd ő húzott be egyet a sötét digimonnak. A kemény bőre miatt a feje ugyan kilengett, de különösebben nem viselte meg.
- Ez minden, BlackGreymon? Mega lobbanás! - GeoGreymon támadása mellkason találta BlackGreymont, aki megtántorodott. Már gyengülő félben volt, de még állta a sarat.
- Gyere közelebb és megmutatom mit tudok még. - BlackGreymon kezdte elveszteni az önkontrollját. Egy Nova csóvát lőtt GeoGreymonra, aki nem hagyta magát ilyen könnyen.
- Mega tűz! - a két támadás találkozott és egy robbanás rázta meg a környéket. Amint a por elült egy kráter tátongott a földben.
- Erős vagy, de gyengülsz, nemsokára bevégzed. Szarv impulzus! - GeoGreymon megindult BlackGreymon felé, de most valahogy, mintha gyorsabb lenne és ez talált. BlackGreymon hanyatt vágódott a támadás erejétől. GeoGreymon fölé hajolt, majd egy farok csapással még jobban a földbe döngölte BlackGreymont. Kicsit visszább lépett, nehogy meglepetés érje, majd várt. BlackGreymon hamarosan feltápászkodott.
- Most kicsinállak, te átkozott! Nova csóva! - GeoGreymon csak lazán állt ott, a kezeit még karba is tette. Mintha már nem érdekelné a csata, vagy csak elbízta magát, mégis BlackGreymon nova csóváját a farkával csapta fel az ég felé.
- Ennyi telik egy DO-stól? Édeskevés lesz ez bárki ellen is. - GeoGreymon provokálni akarta BlackGreymont, ami sikerült is, mert BlackGreymon veszettül morogni kezdett.
- Nincs még vége! Nagy szarv támadás! - most BlackGreymon indult meg GeoGreymon felé, de a partnerem várt. Megragadta BlackGreymont a szarvánál, majd megpörgette és neki csapta egy fának. Ez biztos fájhatott neki. A fa kettét tört és BlackGreymon megint földre került. GeoGreymon ekkor támadt rá még egy mega tűzzel, amitől BlackGreymon teste a becsapódáskor még ugrott egyet, majd megpróbált felkelni, de nem sikerült neki, és végleg kidőlt. BlackAgumon alakba változott vissza.
- Innen már értelmetlen. Legyőztünk titeket, de nem látom értelmét, hogy megöljem a partnered. Akkor lesüllyednék arra a szintre, mint ti. - mondtam a DO-s szelidítőnek, majd remélve, hogy kis csapatunk rendben visszaért, csatlakozom hozzájuk.
Vissza az elejére Go down
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

vs. DO tag Empty
TémanyitásTárgy: Re: vs. DO tag   vs. DO tag Icon_minitimeCsüt. Dec. 22, 2011 9:48 pm

25 DP!
Vissza az elejére Go down
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net

vs. DO tag
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Alternatív küzdelmek :: Játékos vs. NJK-
Ugrás: