DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Vs. Pagumon

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Daisuke Tategami
Yggdrasil
Yggdrasil
Daisuke Tategami

Hozzászólások száma : 119

Vs. Pagumon Empty
TémanyitásTárgy: Vs. Pagumon   Vs. Pagumon Icon_minitimeCsüt. Dec. 22, 2011 8:59 am

Amint bandukoltunk a városban, egy pucérnak mondott digimon, Gabumon odajött hozzánk és mesélni kezdte a maga baját, miszerint a bundáját egy másik digimon elvitte és szőrzet nélkül hamarosan el fog pusztulni és
akkor a kistestvéreiről nem lesz, ki gondoskodhatna róluk. Hirtelenjében előtört belőlem az igazságérzet és azt diktálta, hogy segítsek a bajbajutottakon.
- Nem kell félned, jó Gabumon - Mondtam. - Előállítjuk a tettest, utána visszakapod... a kabátodat.
Minek is nevezhettem a bundáját máshogy? Ezen Babydomon egy pillanatra elkuncogta magát, ám visszatért a bajos témára.
- Akkor nincs mit vesztegetnünk - Szólt a kis partnerem és megbökött az orrával. - Gyerünk, keressük meg a gaztevőt!
A szüleim még a harcművészeten kívül meg is tanítottak, hogyan térképezzem fel a helyzetet. Bár a hó javában hullott, lábnyomokat kerestünk, amik kivezettek a városból. Babydomon is árgus szemekkel figyelt, hátha talál valamit. Amint nyomozgattunk, pattogás-szerű hangokra lettünk figyelmesek, s az egyre hangosabb lett. A háztetőről egy ugyanolyan kis digimon ugrott le, ami még Shibuya-ban támadt meg. Mi is volt a neve? Papa... Pagumon!
- Szóval még akartok? - kérdeztem tőle fenyegetőzve.
Pagumon látszólag nem értette a célzást, hiszen nem lehetett azokkal, akit szanaszét vertünk Adriennel. De attól még harcolni akart velünk és leugrott az egyik ház ereszcsatornájáról. Csattogtatván a fogát indult Babydomon ellen, aki felrepült néhány méterre a feje fölé. Már gúnyolódni kezdett, de a Pagumon buborékokkal fejen spékelte a kis sárkánykát. Megrázván magát dühösen fújtatott.
- Forró Gáz! - kiáltotta el magát Babydomon és sűrű füstöt eregetett ellenfelére.
Úgy tűnt megvolt a hatása: Pagumon fel-alá futkosott a forró, egyben csípős hatás miatt. A kis digimon dühösen öklelte vissza Babydomon-t, aki ismét a forró gázzal támadott. Pagumon végül megelégelte magát és a mérgezett buborékokkal találta telibe a sárkány digimont. Az megszédelgett a hóban. Ez és a gyengeség volt a hatása a méregnek.
- Szedd össze magadat! - mondtam komolyan. - Erre nem nagyon érünk rá!
- Ezzel én is tisztában vagyok! - szólt vissza. - Forró gáz!
És végül beleadta apait-anyait egyetlen, utolsó forró gáz támadásba és kiütötte Pagumon-t. Büszkén rápattant a vállamra, viszont még gyenge volt a méreg miatt. Aggódtam érte.
- Kiheverem, folytassuk inkább a keresést! - mondta és továbbhajtott.

Babydomon: 50 10 = 60 DP
Vissza az elejére Go down
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

Hozzászólások száma : 101

Vs. Pagumon Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vs. Pagumon   Vs. Pagumon Icon_minitimePént. Dec. 23, 2011 10:53 pm

Azelőtt volt, mielőtt elindultunk volna apám barátjához, Asao-hoz. Éppen pakolásztunk a cuccokat a kocsiból, mikor egy Buborék sorozatot kapott Paopao!
- Pao! - Rémültem meg, hogy ki volt. a támadó már a hangját is hallatta:
- Plüss kutya vagy Paomon, nem Digimon! - a hang tulajdonosa egy lila színű füles labda volt. A Digivice-om pittyegett, mikor azt elővettem, azonosította:
- Pagumon, Kis Digimon. In-Training forma, Vírus beállítottságú. A Rémálom Katonák családban tartozik. - az Említett Digimon tovább bosszantotta Pao-t:
- Simán leverlek házi kutya! Öklelés! - majd erőből felöklelte Pao-t, aki viszont Tsumo-val válaszolt vissza.
- Pao, vigyázz! - kiáltottam neki.
- Meglesz Lilly! Sav Buborék! - a sajétos támadásával sorozta meg Pagumon-t, aki szenvedett is tőle, de fel is dühödött:
- Megfizetsz te ezért! Buborék! - ő hagyományos buborékkal sorozta meg Pao-t, aki Tsumo-val eltérítette, majd jól megsebezte Pagumon-t, aki akkor látta, hogy nem fog itt nyerni.
- Még elkaplak, és akkor le győzlek! - majd visszavonult. A bácsikám épp kijött.
- Mi volt ez?! - Elmondtam neki, hogy Pao-nak rontott egy Pagumon. A bácsikám megrázta a fejét.
- ezek a Pagumon-ok csak a bajt csinálják! Egyébként indulhatunk! - majd beülltem a kocsiba, és elindultunk.

95+10=105DP(Pao Rookie szintre lépett!)
Vissza az elejére Go down

Vs. Pagumon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Alternatív küzdelmek :: Játékos vs. Vad Digimon-
Ugrás: