Ijedten láttam, hogy Judy beszáll a gazfickó kocsijába. Én és Paopo gyorsan kiszaladtunk, hogy figyelmeztessük:
- Judy ne, ő egy bűnöző! - de már késő volt. A kocsi elhajtott.
- Most mit csinálunk?? - kérdezte pityeregve Paopao.
- Szerzünk segítséget, és ellátjuk Harlám baját! - Mondtam Paopao-nak. Ő szipogva, de magabiztosan bólintott egyet, majd szóltam otthon, hogy elmentem sétálni. Bácsikám szokása szerint mondta, hogy vigyázzak magamra. Mondtam neki, hogy meglesz, majd felkaptam Paopao-t és elindultam segítséget szerezni. És bár hívtam a rendőrséget, az nem hitt nekem, így azokra már nem számíthatok. Útközben a hachikō tér fele levágtam az utat egy kis rétes területen. Azonban ott valami felöklelt, így hátra estem.
- El innen, ez az én területem! - kiabálta egy hang. előre néztem, és láttam, hogy valami bokszos kaktusz néz rám fenyegetően. a Digivice-om pittyegett, így elővettem. A szerkezet azonnal megmutatta a Digimon adatait:
Togemon, a Növény Digimon. Palmon Champion formája, Adat Beállítottságú. A Természetes Szellemek, Szél Védelmezői és a Dzsungel Katonák családba tartozik. - A nagy darab Digimon megint rámszólt:
- El innen, ez az én területem! - Kicsit mérges voltam rá ezért.
- Elnézést, de egyrészt ez nem a Digimon világ, hogy területed legyen itt elméletben, másrészt meg egy barátom megmentéséért akarok segítséget kérni minél hamarabb, és ezért akartam átvágni erre! - Togemont látszólag nem hatotta meg a dolog, de aztán ezt mondta:
- Ha legyőztök egy Tanemon-t, átmehettek! - Legalább volt annyi becsülete, hogy nem ő áll ki egy kis Digimonnal szembe! Paopao előrébb ugrált, és jött az ellenfele is egy Tanemon képében. Togemon, én és a többi Tanemon, akikre vigyázott, hátrébb léptünk. Tanemon azonnal támadt:
- Ragasztó Buborékok! - Paopao azonban kikerülte őket, ami jól tett, mert a buborékok összeragadtak, így Paopao nem tudott volna védekezni.
- Tsumo! - itt magas frekvenciás hullámot bocsátott ki, amitől Tanemon meg volt viselve, de még talpon volt. A kis Gumó Digimon aztán felöklelte teljes erejéből Paopao-t.
- Paopao, Sav Buborékot neki! - Javasoltam. Paopao bólintott, majd megsorozta ellenfelét az említett támadással. Tanemon mesérült, de még "talpon" volt.
- Buborékok! - Itt szegény Paopao is sérült, de nem adta fel.
- Paopao, Tsumo, és Sav Buborék! - kiáltottam neki. Ez Hatásos volt, mert Paopao először Sav Buborékot lőtt a Gumó Digimonra, majd egy Tsumo-val ki is ütötte. Togemon csak morgott egyet.
- Jól van, tovább mehetsz! - itt simán átmehettünk a réten.
70+10=80 DP