DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Vs Michael

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Lilly Lake
Szelídítő
Szelídítő
Lilly Lake

Hozzászólások száma : 101

Vs Michael Empty
TémanyitásTárgy: Vs Michael   Vs Michael Icon_minitimeCsüt. Dec. 22, 2011 1:48 am

Ez akkor történt, mikor megkaptam Paomont. Mikor Hector megkapta a Digivice-át és Gaomont, kicsivel később én is megkaptam a digivice-omat, ami fűzöld volt. Nemsokára megjelent egy gömbölyű formájú fehér színű kiskutya féle, aminek a füle és gömbölyű farka rózsaszín vagy sötét rózsaszín volt. A kis Digimon körbenézett, végül rám pillantott.
- Paopao! Gazdi!^^ - nevezett hirtelen gazdinak, és miután a kezembe ugrott, hozzám bújt.^^
- De aranyos vagy!^^ - mondtam neki, miközben megcirógattam a buksiját. Apa elmagyarázta, hogy ő egy Paomon. Néha Paopao-nak vagy Pao-nak nevezem, mert illik rá^^ Éppen készültünk bepakolni a kocsiba, mikor egy fiú hang szólalt meg:
- Szia! - Egy velem egykorú vöröshajú srác volt, mellette valami láng félével(Demimeramon).
- Szia.^^ - köszöntem neki. A srác aztán ilyent kérdezett:
- Most lettél szelídítő? - Én igent mondtam. Apa aztán elmondta, hogy ő Michael, akinek az apja is szelídítő, egyébként a kezdő Szelídítőknek tanítja meg az alapokat. Michael pedig a harcokat.

Mivel Demimeramon In-Training volt, én és Paopao harcolhattunk. Miután megfelelő távolságban álltunk egymással, a 2 Digimon neki ugrott egymásra.
- Tűzlabda! - Kiáltotta Demideramon, és egy Tűzlabdát dobott Paopao felé.
- Paopao, vigyázz! - kiáltottam társamnak, aki szerencsésen elugrott a támadás elől. Paopao nem volt rest visszaválaszolni egy Sav Buborék sorozattal, ami el is találta a Láng Digimont.
- Paopao, Tsumo!
- DemiMera, lebegj magasra, és Lánglövés! - Partnere megtette, így Paopao nem tudta megtámadni. Viszont nagyot kapott a Láng Lövéstől!
- Pao!
- Jól vagyok! Sav Buborék! - Itt Demimeramon szemébe lőtt, így leszállt.
- Demimeramon! - Ijedt meg Michael.
- Paopao, Tsumo, most! - Paopao azonnal használta a Tsumot, amit már nem bírt ki Demimeramon, így kidőlt. Szerencsére nem bomlott adataira, így meg tudott gyógyulni. Michael felvette, odament hozzám, és kezet rázott velem:
- Szép munka volt! Egész jó voltál elsőre, csak így tovább!Smile - Miután megköszöntem a dícséretet, Michael hazament meggyógyítani Digimonját, mi meg elindultunk a mostani házunk felé.

//Bocsánat, hogy ilyen rövid!//

A hozzászólást Lilly Lake összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 22, 2011 4:30 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Azure Crawler
Yggdrasil
Yggdrasil
Azure Crawler

Hozzászólások száma : 540

Vs Michael Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vs Michael   Vs Michael Icon_minitimeCsüt. Dec. 22, 2011 1:52 am

20 DP!
Vissza az elejére Go down
https://thenewdigitalera.hungarianforum.net

Vs Michael
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Alternatív küzdelmek :: Játékos vs. NJK-
Ugrás: