|
| Ötletek és Vélemények | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Azure Crawler Yggdrasil
Hozzászólások száma : 540 Join date : 2011. Jun. 25. Age : 29
| Tárgy: Ötletek és Vélemények Csüt. Okt. 06, 2011 5:02 pm | |
| Ide írhatjátok ötleteiteket és véleményeiteket. | |
| | | Kevin Howlett Szelídítő
Hozzászólások száma : 102 Join date : 2011. Aug. 01. Age : 34
| Tárgy: Re: Ötletek és Vélemények Szer. Dec. 14, 2011 12:16 am | |
| Vehetnél még fel magad mellé egy-két admint vagy moderátort, aki segít és le vesz némi terhet a válladról. | |
| | | Judy Sarnatrina Szelídítő
Hozzászólások száma : 143 Join date : 2011. Dec. 05. Age : 35
| Tárgy: Re: Ötletek és Vélemények Szer. Dec. 14, 2011 1:22 am | |
| Jogos. Én arra is gondoltam, hogy lehetne egy fejlődős helyet is raknod, ahol ha játszol kalandozásban egy hétig kihagyás nélkül és magaddal le tudsz vezetni egy jó sztorit, akkor jutalmat kaphatsz. Egy nap 10-et, az egy hét alatt pedig 70-et gyűjthetsz be. Azt jön a másik ötlet, hogy lehetne szervezni egy koordinátai vagy párbaj versenyt, vagy pedig DP bank, csak az máshogy műkődik, mint a rendes bank. Az úgy működik, hogy beteszel mondjuk 50 DP-t, és hetente a berakott zsé felével emelkedik, azaz az 50-es felével, 25 DP-vel. Mondjuk egy hónap múlva ez az 50 DP 150 lesz. Pokémonoknál azért nem lett ilyesmi bevezetve, mert az lvl szintet nem lehet lefaragni viszont a DP-t igen. | |
| | | Azure Crawler Yggdrasil
| Tárgy: Re: Ötletek és Vélemények Szer. Dec. 14, 2011 3:47 am | |
| Nos először Kevinére válaszolok: eszembe jutott már, de még nem vagyunk elegendően ahhoz, hogy netán egy moderátori/mesélői pályázatot indítsak a fórumon. És nem szeretnék úgy járni, mint múltkor Gabriella-val. Sajnos ha valaki nem jelentkezne netán adminnak vagy moderátornak, kénytelen vagyok egyedül boldogulni.
Ami Judy ötletét illeti: nem rossz ötlet, bár a bankra rátérnék. Eszembe jutott, hogy magas áron DP pontokat lehetne vásárolni, mondjuk 10$/DP. Ezen még gondolkodok, ám egy ehhez hasonló event-en agyaltam már egy ideje és meg is van az ötlet, csak ahhoz a játékosok aktivitását kérném vagy az esetleges hiányzások bejelentését. Hamarosan döntök az ötletekről, előre is köszönöm a türelmet! | |
| | | Randy Chrome General
Hozzászólások száma : 85 Join date : 2012. Jan. 28.
| Tárgy: Re: Ötletek és Vélemények Hétf. Feb. 06, 2012 7:36 am | |
| Elnézést, hogy megtépázom a skill Pont rendszert, de mi lenne, ha Champion-tól három alap támadás lenne ingyen?
ugyanis a Champion-Ultimate-Mega szinteknél nagyjából 3 támadás van minimum.
A hozzászólást Randy Chrome összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 06, 2012 10:35 pm-kor. | |
| | | Kevin Howlett Szelídítő
Hozzászólások száma : 102 Join date : 2011. Aug. 01. Age : 34
| Tárgy: Re: Ötletek és Vélemények Hétf. Feb. 06, 2012 11:29 am | |
| Globálisan van megalkotva a skill pont rendszer, és nem szintekre lebontva. | |
| Tárgy: Re: Ötletek és Vélemények Hétf. Feb. 06, 2012 10:37 pm | |
| Tudom, csak azért gondoltam ilyenre, mert Rookie-nál oké, mert legtöbbnek 2 van. Meg Adrienn ha jól láttam, annak bele van írva a Digijének 2-nál több támadás, mégsem költött rá Skillpont-ot ha jól láttam. De nem akarok haragot magamra, csak megemlítettem! | |
| Tárgy: Re: Ötletek és Vélemények Hétf. Feb. 06, 2012 11:40 pm | |
| Azért lett alap 2 ingyen támadás, mert egyes digimonoknál csupán annyi van és az nem lenne fair. Igen, Randy, jól láttad, kik csaltak ez ügyben, ezért is hoztam létre a nyilvánosságra ezt az "SP költőt", hogy a jövőben elkerüljük az ilyen csalásokat. Akik továbbra is lecsalják, azokat mindenképpen büntetem! | |
| | | Judy Sarnatrina Szelídítő
Hozzászólások száma : 143 Join date : 2011. Dec. 05. Age : 35
| Tárgy: Re: Ötletek és Vélemények Kedd Feb. 07, 2012 6:55 am | |
| Figyelj, lehet, hogy a 2-nél több támadásokat csalásnak véled nálam, mivel biztos információkból kaptam a hírt, hogy csalással vádolsz. Ne haragudj, de én szerintem akárhogy se tartanád igazságosnak egyes digimonok képességhányadosát, és ezért vezetted be a skill rendszert, én meg azt nem tartom igazságosnak, hogy emiatt nem lehetnek biztosabb képességei a digimonoknak. Nem vagyok hajlandó minden egyes (2-öt kivéve) képességért kidobálgatni a skilleket. Mit szólnál hozzá, ha én meg bevezetem a pokén, hogy csak max 4 képességet használhat minden pokémon beleszámítva a TM-eket? Igen, nem igazságos, hogy bizonyos kővel fejlődő pokémonok letöbbjének csak 4 van, és a játékban is csak négyet lehet használni, de ez meg még igazságtalanabb lenne. Gondolj bele. Nyugodtan adhatsz ezért bannt, de én leteszem a voksot a skill-rendszer beszüntetésére. Úgy lenne igazsgos, ha nem lenne fizetősek a képességek, akármennyi is van egy diginek. Inkább be kell vezetni egy képesség boltot, ahol vehetnek új képességet pénzért, mint a TM-eket pl. | |
| Tárgy: Re: Ötletek és Vélemények Kedd Feb. 07, 2012 7:40 am | |
| Egyáltalán nem vádollak, csak szemet szúrt. Még nem írtam figyelmeztetőt, de most, hogy így mondod, mi a panasz, be kell látnom, igazad lehet. Viszont a vétellel az a gond támadt: a pénz láthatólag nehezen beszerezhető és összegyűjteni az összes típusú digimon támadásait nem kis feladat. Ha erre támadt egy-két ötlet, szívesen meghallgatom. Minden esetre most az SP-rendszert eltörlöm, így nem is kell gyűjteni. A hátramaradt támadásokat a játékosok ingyen megkapják digimonjaik számára. | |
| Tárgy: Re: Ötletek és Vélemények Kedd Feb. 07, 2012 7:47 am | |
| Én úgy gondolnám, hogy az SP rendzser csak a Digi tojásra lenne, csak másnéven. Mondjuk... Aktiváló Adat? Vagy Tojás Pont? Vagy más ráillő névvel?
Mert a tojás evóknak nem kell túlszaporodni szerintem. Meg valamivel aktiválni is kell! | |
| Tárgy: Re: Ötletek és Vélemények Kedd Feb. 07, 2012 7:53 am | |
| A Tojás Pont megfelelő név rá. A boltban ki lett téve, mennyi pont szükséges a különböző tojglik aktiválásához. | |
| Tárgy: Re: Ötletek és Vélemények Kedd Feb. 07, 2012 8:03 am | |
| Akkor a skill Pontokat átírhatjuk Tojás pontokká? És mi lesz a Szabályzatban lévő Skill-pont szabályzattal? | |
| Tárgy: Re: Ötletek és Vélemények Kedd Feb. 07, 2012 8:05 am | |
| Igen, írjátok át. Az a szabályzat, mint már mondtam, el lett törölve. Innentől szerintem egyértelműek a dolgok | |
| Tárgy: Re: Ötletek és Vélemények Kedd Feb. 07, 2012 8:14 am | |
| Igen:)
Csak mi lesz a volt Skill bankban lévő pontokkal?:S | |
| Tárgy: Re: Ötletek és Vélemények Pént. Márc. 02, 2012 9:59 am | |
| VAN EGY ÖTLETEM! Mi lenne, ha a Digiquartzban családként vagy Zónáként lennének a Digimonok? | |
| Tárgy: Re: Ötletek és Vélemények Pént. Márc. 02, 2012 8:19 pm | |
| Már megvolt az ötlet, csak nincs még meg az a kellő munkaerő, hogy ezt megcsináljam/juk, s idő híján szoktam lenni. Ezt szerintem a tavaszi szünetre tartogatom. | |
| | | Adam Greenwood Szelídítő
Hozzászólások száma : 43 Join date : 2012. Feb. 14.
| Tárgy: Re: Ötletek és Vélemények Szomb. Márc. 24, 2012 2:36 am | |
| Most lehet, hogy hülyeséget mondok, de nekem úgy jött le, hogy a DigiQuartz a rendes világ és a digivilág között elterülő hely, ahol a digivilág ideje szerint folyik minden, de a helyszín alapvetően az emberi világ. Ezért van meg ott is minden autó, meg ház, de már belepte őket minden, mert a digivilág ideje szerint telik az idő, ami sokkal lassabb az emberi világnál. Szóval ott nem egyszerűen Tokió "másolata" van? Új téma: sehol nem találom leírva, hogy mennyit kap pénzből és pontból, akinek elfogatták az előtörténetét. Tudom, hogy 2000 pénzt és 50 DP-t, mert segítettek nekem a chaten, de nem lenne jobb, ha le is lenne írva valahova? Ugyan így jártam a digimonok támadásával is. Annyit láttam, hogy csak venni lehet. Aztán egy beszélgetésben olvastam, hogy 2 ingyen van. Nemrég pedig rábukkantam egy ilyen zárójeles megjegyzésre itt is: https://thenewdigitalera.hungarianforum.net/t133-szabalyzat Lehet, hogy máshol is van ez jelezve, de én nem találtam meg, pedig talán jó lenne, ha ez máshol is megtalálható lenne, és talán jobban ki kéne emelni, mert fontos információ. Régi rendszer-új rendszer: korábban is jeleztem már, hogy néhány leírás vagy szabály hiába változott meg, a leírásokban nem frissültek. Továbbra is találok ilyeneket: tudtommal már nem poszt-rendszer alapján vannak a digimonok fejlődései. Lehet, hogy tévedek. Itt mégis valami poszt-pontrendszerről van szó: https://thenewdigitalera.hungarianforum.net/t6-evolucio-szabalyzataCsak néhány ötlet. :$ Bár lehet, hogy egyes esetekben csak én voltam vaksi. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ötletek és Vélemények | |
| |
| | | | Ötletek és Vélemények | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |