DigimonHUN - The new world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DigimonHUN - The new world

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

DemiDevimon

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Nina Alberona
Yggdrasil
Yggdrasil
Nina Alberona

Hozzászólások száma : 78

DemiDevimon Empty
TémanyitásTárgy: DemiDevimon   DemiDevimon Icon_minitimePént. Aug. 26, 2011 6:13 am

//Előzmények:KÜLDETÉS-Ősi Digitális romok//

A gonosz kis digimon horda többsége Demi Dart-tal támad(Ezek nem mások, mint apró lila tüskék, amelyek megmérgezik az embereket és digimonokat egyaránt.) a gyávábbak még mindig a levegőben keringenek és várják, hogy leszedjék őket, mint vadkacsát a vadász. Twisted Evil
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

DemiDevimon Empty
TémanyitásTárgy: Re: DemiDevimon   DemiDevimon Icon_minitimePént. Aug. 26, 2011 6:40 am

- Greymon, hajíts oda egy követ, hogy a támadást lepattintsa! - Mondtam a dinoszaurusz digimonnak. - Bárcsak elérhető lenne a DigiXros... Leverné, mint vak a poharat.
Kevin még megkérdezte, hogy ad e-segítséget az én Greymon-om. Felmordult.
- Nem te vagy a társam! - Morfondírozott.
- Ha beválik, jöhet a Mega Flame! - Szóltam, utólag.
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

Hozzászólások száma : 102

DemiDevimon Empty
TémanyitásTárgy: Re: DemiDevimon   DemiDevimon Icon_minitimeSzomb. Aug. 27, 2011 2:01 am

A tucatnyi DemiDevimon nekünk esett és nem maradt más választásunk. Koromon egyelőre védekezésre szorult, egészen addig míg én egy nagyobb kővel le nem csaptam két ellenséges Digimont.
- Vigyázz, mert ha azok a tüskék eltalálnak, elbuktunk. Mehet a támadás sorozat, és maradj mindig mozgásban. Mozgó célpontot nehezebb eltalálni. - mondtam a társamnak, akinek nem is kellett több.
- Robbanó buborék! - végre Koromon is támadásba lendült.
Nina Alberona
Yggdrasil
Yggdrasil
Nina Alberona

DemiDevimon Empty
TémanyitásTárgy: Re: DemiDevimon   DemiDevimon Icon_minitimeSzomb. Aug. 27, 2011 4:13 am

Greymon és Koromon támadásai megtizedelik a DemiDevimonokat, ám azok továbbra is tüzelnek rátok, sőt némelyikük annyira felbátorodik, hogy közelharcba keveredik veletek és Bat Flutterrel(Denevér Szárny csapás) támadnak.
Vendég
Vendég

DemiDevimon Empty
TémanyitásTárgy: Re: DemiDevimon   DemiDevimon Icon_minitimeSzomb. Aug. 27, 2011 11:49 pm

Greymon és Koromon eddig bírták a sarat: nagyon jó. Ám inkább ráhagytam az öreg cimborámra a harcot. Farkát meglendítve, a Blaster Tail-re készült, így kivédheti a támadást.
- Ha kivédted, gyújts alájuk a Mega Flame-el! - Szóltam neki.
- Nem kell aggódnod, Dan. Legyőzöm ezeket a törpéket, azután felkaphatjuk a kőtáblákat.
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

DemiDevimon Empty
TémanyitásTárgy: Re: DemiDevimon   DemiDevimon Icon_minitimeVas. Aug. 28, 2011 5:39 am

A srác a Greymonjával jócskán megtizedelte a DemiDevimonokat, akik még mindig létszám fölényben voltak, és már közelharcba is bocsátkoztak. Felkaptam Koromont és elhajítottam, így robbanó buborékkal leszedett még két DemiDevimont, a fülével pedig további kettőt csapott le.
- Szép volt pajti. - kiáltottam oda neki. Közben fél füllel hallottam, hogy a srác magának akarja a kőtáblákat, de ezzel később is ráérek majd foglalkozni.sőbb is ráérek majd foglalkozni.
Nina Alberona
Yggdrasil
Yggdrasil
Nina Alberona

DemiDevimon Empty
TémanyitásTárgy: Re: DemiDevimon   DemiDevimon Icon_minitimeVas. Aug. 28, 2011 7:51 am

Egy újabb támadás hullámmal végeztek, ám az egyik Demidevimon, aki észrevett titeket és aki szépen beolvasott nektek, átalakul Bakemon-ná, majd Zombie Karmokkal támad.
-Na most támadjatok ha van merszetek Twisted Evil (Adjatok neki^^)
Kevin Howlett
Szelídítő
Szelídítő
Kevin Howlett

DemiDevimon Empty
TémanyitásTárgy: Re: DemiDevimon   DemiDevimon Icon_minitimeHétf. Aug. 29, 2011 6:12 pm

Egy újabb támadó hullámmal végeztünk, de nem tudom meddig bírjuk még. Az egyik DemiDevimon Bakemonná alakult.
- Ez nagyon nem jó, ugye Koromon? - kérdeztem társamtól, de már tudtam a választ.
- Van egy ötletem. A kötéllel elkapom te pedig közvetlen közelről adsz neki egy robbanó buborékot. - ennek működnie kell, de a csapatmunka szükséges hozzá.
- Tereld el kicsit a figyelmét, Koromon! - kértem.
Vendég
Vendég

DemiDevimon Empty
TémanyitásTárgy: Re: DemiDevimon   DemiDevimon Icon_minitimeKedd Aug. 30, 2011 4:06 am

- Segítünk nektek. - Mondtam komolyan. - Reload, Monodramon! Reload, Veemon! Fogjátok meg a kötelet és segítsetek Koromon-éknak!
A két digimon biccentett és tették a dolgukat.
- Greymon, a kaja rád vár, de nem Koromon lesz az. Pörköld le a Mega Flame-el a Bakemon-t! Szerezzük meg együtt a kőtáblát, fiú!
Szinte nem is én beszéltem, hanem a csapatszellemem. Vagy napszúrást kaptam?
Nina Alberona
Yggdrasil
Yggdrasil
Nina Alberona

DemiDevimon Empty
TémanyitásTárgy: Re: DemiDevimon   DemiDevimon Icon_minitimeKedd Aug. 30, 2011 4:44 am

Szorult a hurok Bakemon körül, nem tudott szabadulni.Egyre közelebb húztátok az átalakult digimont, majd közelről Kokomon Robbanó buboréka és Greymon Mega Flame-e szénné égette.A DemiDevimonok-ok utolsó képviselői elmenekültek, vissza a barlangjukba, míg Bakemon (Tojássá vagy adattá vált.Nekem minden melyiket írjátok, csak gondoltam Greymon jót kajolhat ^W^ )

JUTALMATOK:50DP
Ajánlott tartalom

DemiDevimon Empty
TémanyitásTárgy: Re: DemiDevimon   DemiDevimon Icon_minitime

DemiDevimon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DigimonHUN - The new world :: Alternatív küzdelmek :: Játékos vs. Vad Digimon-
Ugrás: